Via De Ouderenlijn kunnen senioren op een makkelijke manier met elkaar in contact komen. FOTO: Bellen & Bel.
Via De Ouderenlijn kunnen senioren op een makkelijke manier met elkaar in contact komen. FOTO: Bellen & Bel. (Foto: )

Maak gratis kennis met De Ouderenlijn!

Van de redactie

250 belminuten per maand

Een buitenkansje voor senioren... KBO-Brabant biedt in samenwerking met De Ouderenlijn een gratis tijdelijk abonnement aan van De Ouderenlijn. Via De Ouderenlijn kunnen senioren op een makkelijke manier met elkaar in contact komen. Veilig, laagdrempelig en vooral gezellig; fijne telefoongesprekken voeren, nieuwe contacten leggen en, desgewenst, vriendschappen aangaan.

VELDHOVEN - Van zondag 15 december 2019 tot en met zondag 15 februari 2020 krijgen deelnemers gratis 250 belminuten per maand. Lidmaatschap van KBO-Brabant is niet nodig om deel te mogen nemen. Op zondag 15 februari 2020 loopt het aanbod vanzelf af en houdt deelname op. Natuurlijk is het mogelijk om daarna het abonnement op eigen kosten te verlengen voor 15,00 euro per maand, maandelijks opzegbaar.

Hoe?

Bij inschrijving geeft de nieuwe abonnee onder meer aan welke interesses hij/zij heeft en op welke tijden hij/zij graag telefonisch contact wilt met andere deelnemers. De Ouderenlijn belt hem/haar en een andere deelnemer met overeenkomende interesses op een tijdstip dat het beiden schikt en verbindt hen met elkaar door. Tijdens het bellen is het telefoonnummer is onzichtbaar voor de gesprekspartner en ook achternaam en adresgegevens worden niet bekendgemaakt aan de ander. Als een gesprek wel of juist niet naar tevredenheid verliep, kan dit achteraf worden aangegeven aan De Ouderenlijn. Die zorgt er dan voor dat er vaker of helemaal niet meer met elkaar wordt doorverbonden.

Inschrijven

Inschrijven kan via de onderstaande link. Mocht aanmelden via de website niet mogelijk zijn, dan is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met KBO-Brabant via onderstaand telefoonnummer. Dit project is mogelijk door een subsidie van Fonds Sluyterman van Loo, Fonds RCOAK en VGZ

www.aanmelden.deouderenlijn.nl

(073) 64.44.066.

Meer berichten