Sinterklaas is erg onder de indruk van de actie van het Dagcentrum van Vitalis Wissehaege. FOTO: Stock.
Sinterklaas is erg onder de indruk van de actie van het Dagcentrum van Vitalis Wissehaege. FOTO: Stock. (Foto: )

Voel je goed en beteken iets voor een ander!

Van de redactie.

In het Dagcentrum van Vitalis Wissehaege wordt donderdag 28 november om 15.00 uur een grote voorraad speelgoed overhandigd aan een vertegenwoordiger van Stichting Leergeld, de wethouder van de gemeente Velthoven, de Daan de Kort en aan Wim Meyberg, PvdA gemeente Veldhoven.

VELDHOVEN - De oorlogsjaren van 1940 - 1945 zijn voor veel ouderen nog herkenbaar maar rond de feestdagen komen ook de verhalen van de magere jaren. Zij weten nog goed dat het niet vanzelfsprekend was dat Sinterklaas een mand vol cadeaus binnenbracht. Mensen waren blij met een paar nieuwe sokken en wat snoep. Hun betrokkenheid is groot bij minder bedeelden en dat was de basis voor deze actie. Na een gesprek met de heer Meyberg kregen de initiatiefnemers advies en toegang tot een groot netwerk. Dat is letterlijk 'afgestroopt' en met veel succes!. Royale giften van ondernemers, particulieren, wijkbewoners, medewerkers en vrijwilligers die in hun vrije tijd de giften gingen ophalen.

Sinterklaasfeest

Zoveel enthousiasme, zoveel blijdschap, zoveel mooie herinneringen aan vroeger tijden... Vol vertrouwen dan ook overhandigt Sinterklaas al deze geschenken donderdag 28 november aan de vertegenwoordigers van gemeente Veldhoven en Stichting Leergeld. Zij gaan er voor zorgen dat de minderbedeelde kinderen in Veldhoven dit jaar ook weer een prachtig Sinterklaasfeest hebben.

Met dank aan

Met dank aan de bezoekers van het dagcentrum en de initiatiefnemers van het Vitalis team-Dagbesteding Juul van der Velden en Daisy Bult, medewerkers, vrijwilligers, wijkbewoners, familieleden en bedrijven uit Veldhoven: Toy Toys speelgoedwinkel, Expert Tanja's Superkleren, Grand Café Saint Tropez, Restaurant De Bengel, Street Jump, Cinema Gold, Schoonheidssalon Florry, Reclamebureau Questo, Restaurant Browns, Buurtbewoners Veldhoven en omstreken.

Meer berichten