Bij een ramp bij u in de buurt, kan de overheid u via NL-Alert alarmeren en informeren.
Bij een ramp bij u in de buurt, kan de overheid u via NL-Alert alarmeren en informeren. (Foto: )

NL-Alert controlebericht op maandag 2 december

Maandag 2 december rond 12:00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Ook in Brabant. Het NL-Alert controlebericht ontvang je op je mobiel. Ook is NL-Alert te zien op steeds meer digitale reclameschermen en digitale vertrekborden van bus, tram en metro. Waar u NL-Alert ook ziet, in NL-Alert staat altijd wat er aan de hand is, wat u moet doen en waar u meer informatie en updates kunt vinden.

VELDHOVEN - Bij een ramp bij u in de buurt, kan de overheid u via NL-Alert alarmeren en informeren. Naast NL-Alert op de mobiele telefoon ziet u de berichten van NL-Alert op steeds meer digitale reclamezuilen, vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro. In een NL-Alert staat wat er aan de hand is, wat u het beste kunt doen en waar u meer informatie en updates kunt vinden. Ziet u een NL-Alert? Volg de instructies op, informeer anderen en help de mensen om u heen.

Wat te doen bij een NL-Alert

1. Lees direct het bericht.

2. Volg de instructies op.

3. Informeer en help de mensen om je heen.

Op veel telefoons is NL-Alert automatisch ingesteld. Bij een NL-Alert laat de telefoon een hard, doordringend alarmgeluid horen.

Meer berichten