Winnaars van het BVVeldhoven toernooi: van links naar rechts 2e René Isbouts - 1e Half Hubbers - 3e Stefan de Cock
Winnaars van het BVVeldhoven toernooi: van links naar rechts 2e René Isbouts - 1e Half Hubbers - 3e Stefan de Cock (Foto: Chelsea van de Laar)

Internationaal bowlingtoernooi met 5 Veldhovense finalisten

In de Flying Bowling in Veldhoven organiseerde Bowling Vereniging Veldhoven afgelopen week het 17e BVVeldhoven toernooi. Met 120 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland mogen we het met recht een internationaal toernooi noemen.

VELDHOVEN - Maar liefst 5 deelnemers van Bowling vereniging Veldhoven wisten na 5 games voorronde de finale te bereiken. René Isbouts plaatste zich zelfs als eerste voor de finales met een score van maarliefst 1.235 pins inclusief handicap.

In de finale was er een speler het beste. Ralf Hubbers gooide een prachtige serie met als uitschieter een game van 299 pins. (Op één pin na een perfect game) Hierdoor zette hij het 17e BVVeldhoven toernooi op zijn naam. De beste speler van Bowling Vereniging Veldhoven is René Isbouts. Ook de beste dame uit het eindklassement, Hanny Bressers is een speler van Bowling Vereniging Veldhoven.

We mogen dus wel zeggen dat we een succesvol toernooi hebben gehad waar we Veldhoven weer even op de kaart hebben gezet.

Nu maken we ons op voor ons eindejaarstoernooi op 27 december. Mocht u interesse hebben om meer te weten te komen over de bowling sport. Neem dan contact op met info@bvveldhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden