"Ik houd van de Brabantse gezelligheid. Mensen een fijne avond bezorgen, mensen herkennen en ze welkom heten." FOTO: Bert Jansen.
"Ik houd van de Brabantse gezelligheid. Mensen een fijne avond bezorgen, mensen herkennen en ze welkom heten." FOTO: Bert Jansen. (Foto: Bert Jansen)

'In Veldhoven voel ik me thuis'

Hannie Bettgens.

Mijn favoriete plekje...

Naam?

"Marc Goeijers."

Geboortedatum?

"Op 6 augustus in 1969 ben ik geboren."

Woont in Veldhoven in...

"Veldhoven-Dorp, aan de Pastorielaan."

Wat is je favoriete plekje in Veldhoven?

"Omgeving Kromstraat, allerlei winkels, restaurantjes, heerlijk om op een zonnige dag een wandeling te maken. Mijn 2e favoriete plekje is de plek waar ik bijna dagelijks werk als bedrijfsleider, Route 66, en waar ik tevens mede-eigenaar van ben."

Waarom?

"In de Kromstraat kom je nog wel eens bekenden tegen, praatje maken, terrasje pakken, boodschappen doen en zo voorts."
"Ik ben geboren in Eindhoven, maar ben opgegroeid in Veldhoven, in Den Dries. In Veldhoven voel ik me thuis en voel me soms bevoorrecht om hier te mogen wonen en werken. Mede dankzij mijn schoolgaande jaren heb ik een paar mooie vriendschappen opgebouwd; dat is toch fijn allemaal?"
"In het Veldhovense heerst de ons kent ons cultuur. Ik ken veel mensen, veel mensen kennen mij. Je hoort er daardoor helemaal bij."

Kom je hier vaak?

"Bijna wekelijks en bij Route 66 bijna dagelijks."

Neem je wel eens iemand mee?

"Vriendin en dochtertje."

Nog iets anders over jouw favoriete plekje?

"Ja, over Route 66. Daar staat lokaal-maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Is belangrijk. We steunen bijna alle aanvragen voor goede doelen. Ook hebben we met regelmaat iets op de kaart waarbij een extra donatie naar een instelling, vereniging, goed doel of instantie gaat. Nu is dat de truffelburger waarbij we 2,50 euro extra rekenen, die dit keer geheel op rekening komt bij SWOVE. Verder houd ik van de Brabantse gezelligheid. Mensen een fijne avond bezorgen, mensen herkennen en ze welkom heten. Gezellige bediening en hier en daar een grapje maken aan tafel. We zeggen hier ook altijd 'ja' en dan zien we wel verder! Dat is wel ons motto. We doen al het mogelijke om het voor elkaar te krijgen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden