De exclusieve kerstballenlijn van Roy Donders zijn natuurlijk alleen bij Coppelmans verkrijgbaar.
De exclusieve kerstballenlijn van Roy Donders zijn natuurlijk alleen bij Coppelmans verkrijgbaar. (Foto: )

Unieke kerstballenlijn van Roy Donders en Coppelmans

Stylist, modeontwerper en zanger Roy Donders komt met een eigen kerstballenlijn. De kerstballen, in herkenbare Roy Donders-stijl, zijn sinds afgelopen vrijdag 1 november exclusief verkrijgbaar in alle filialen van tuincentrum Coppelmans, evenals in de webshop.

VELDHOVEN/NUENEN - Roy Donders ontwierp de kerstballen in samenspraak met de creatieve afdeling van Coppelmans. "Ik liep al een tijdje met het idee rond om een speciale gedenk-kerstbal te ontwerpen. Er zijn al wel geboorte-kerstballen, maar nog geen kerstballen om iemand te herdenken. En dat terwijl daar wel behoefte aan is."
Het idee van de kerstballenlijn ontstond eind vorig jaar tijdens de kerstborrel van Coppelmans. De stylist van het Zuiden trad daar op voor het personeel. "Ik heb na mijn optreden mijn ideeën gedeeld met eigenaar Patrick Coppelmans."
Die was meteen enthousiast: "Roy is een creatieve ondernemer en bruist van de ideeën. Het idee van de gedenkbal sprak me aan, maar ik zag nog meer potentie. Uiteindelijk is het een hele lijn, met 15 verschillende ballen geworden.

Luxe

De kerstballen zijn van handgeblazen glas en hebben met hun gouden kleur en satijnen lintjes een luxe uitstraling. Roy Donders: "De ballen moesten voor iedereen toegankelijk zijn, qua prijs en qua looks. Daarom hebben we voor de combinatie van crème- en goudkleur gekozen. Dit past bij zowel bij een blauwspar als een boom met een rood accent."|
Natuurlijk mag ook de typische Roy Donders-stijl niet ontbreken. Alle ballen zijn daarom voorzien van het logo van Roy Donders. Volgens de stylist van het Zuiden is de lijn slechts het begin: "Ik barst nog van de kerst-ideeën, hopelijk kunnen we die volgend jaar presenteren."

Dancing

Roy Donders, beter bekend als Stylist van het Zuiden, is een TV-personality. Zo had hij 6 seizoenen lang zijn eigen reality show. Daarnaast runde hij zijn eigen kledingzaak. Vooral zijn huispakkenlijn scoorde hoge ogen. Inmiddels is Roy Donders vooral druk met zijn tv-carrière. Zo was hij te zien in Expeditie Robinson en in Ranking the Stars. Binnenkort is de Tilburger te bewonderen als deelnemer van de SBS-schaatsshow 'Dancing on ice'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden