Met de informatie uit die workshop gaan de deelnemers aan de slag met het schrijven van een wervingsplan voor nieuwe vrijwilligers.
Met de informatie uit die workshop gaan de deelnemers aan de slag met het schrijven van een wervingsplan voor nieuwe vrijwilligers. (Foto: )

In 4 stappen meer vrijwilligers

In het kader van ondersteuning van vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers organiseert Vrijwilligerscentrale Veldhoven, onderdeel van Cordaad Welzijn, een workshop met de titel In 4 stappen meer vrijwilligers.

VELDHOVEN - Deze workshop is een vervolg op de workshop Vrijwilligersmarketing die de Vrijwilligerscentrale Veldhoven eerder in 2018 heeft gegeven. Met de informatie uit die workshop gaan de deelnemers aan de slag om een begin te maken voor iedere deelnemende organisatie voor het schrijven van een wervingsplan voor nieuwe vrijwilligers. Aan het eind van de workshop ligt er een basis waarmee ze aan de slag kunnen om nieuwe vrijwilligers te werven, alsook om in de organisatie onderwerpen rondom werving en zichtbaarheid in het algemeen te bespreken.

Niet aan de eerste workshop deelgenomen? Geen probleem, informatie wordt verstrekt.

In Veldhoven vindt deze workshop plaats op

- woensdag 13 november van 19.30 tot 22.00 uur bij Cordaad Welzijn in MFA midden, Sterrenlaan 5.

Verhinderd op deze datum? Dan vindt er nog een workshop plaats op

- maandag 25 november in Valkenswaard.

Meer info en de mogelijkheid voor aanmelden, is te vinden op de hieronderstaande website.

www.cursushuys.nl.

Meer berichten