Huysackers in aanbouw. Nieuwe bouwkavels zijn beschikbaar.
Huysackers in aanbouw. Nieuwe bouwkavels zijn beschikbaar.

Nieuwe bouwkavels Huysackers te koop

VELDHOVEN - De gemeente Veldhoven verkoopt een nieuwe reeks bouwkavels in Huysackers. Huysackers is een woonkern in de jonge woonwijk Zilverackers. In de 2e bouwfase van Huysackers zijn 23 bouwkavels beschikbaar. Sinds vrijdag 1 november kunnen belangstellenden alle informatie vinden op de onderstaande website, waaronder kavelpaspoorten, informatie over de lotings- en verkoopprocedure, een interesseformulier, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan.
Dinsdag 12 november is er van 17.00 tot 20.00 een inloopavond voor wie overwegen een kavel te kopen. Zij zijn welkom in Dorpscentrum D'Ouw School, Oude Kerkstraat 18 in Veldhoven. Tot dinsdag 26 november 19.00 uur kunnen potentiële kopers hun interesse voor een of meer kavels schriftelijk kenbaar maken bij de gemeente. Donderdag 28 november vanaf 19.00 uur verloot een notaris de toewijzingsvolgorde van de bouwkavels in de raadzaal van het gemeentehuis.

www.nieuwbouwhuysackers.nl

Duurzame Huizen Route

VELDHOVEN - De 7e editie van de Duurzame Huizen Route telt zaterdag 9 november in heel Nederland meer dan 500 enthousiaste huiseigenaren die hun duurzame huis aan bezoekers laten zien. In Veldhoven zijn 2 duurzame huizen opgenomen in de route.

www.duurzamehuizenroute.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden