Boeken scoren tijdens de boekenmarkt Koers van Oers.
Boeken scoren tijdens de boekenmarkt Koers van Oers. (Foto: )

Boekenmarkt Koers van Oers

OERLE - Stichting houdt op zaterdag 9 en zondag 10 november een uitgebreide boekenmarkt. De markt wordt gehouden in dorpscentrum d'Ouw School aan de Oude Kerkstraat 18 in Veldhoven (Oerle). De entree is 1 euro, kinderen gratis toegang. Openingstijden: Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

De Koers van Oers krijgt jaarlijks enorm veel boeken gedoneerd en wil mensen stimuleren om wat meer te gaan lezen. Daarom zijn er tegoedbonnen in omloop waarmee iedere bezoeker een gratis boek mag meenemen. De boeken zijn goed gerubriceerd uitgestald. Het zijn voornamelijk tweedehands boeken die nog in zéér goede staat zijn. Zo zijn er romans, thrillers, detectives, literatuur, reisboeken, naslagwerken, kunstboeken, kinderboeken, stripboeken en nog veel meer. Ook zijn er lp's, dvd's en cd's te koop.

De kinderredactie, genaamd 'Koers voor Kids' helpen ook ieder jaar mee tijdens de boekenmarkt. Zij verkopen kinderboeken. Voor de bezoekende kinderen is een speciale kinderhoek ingericht. Daar kunnen zij door een boek bladeren, een kleurplaat kleuren of lekker 'chillen' als er een verhaaltje wordt voorgelezen.

De boekenmarkt wordt door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst komt volledig ten goede aan het dorpsblad en de website.

www.oerle.info

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden