Ronde Tafel Veldhoven is op zoek naar goede doelen. (Foto: Frans Claassen Fotografie).
Ronde Tafel Veldhoven is op zoek naar goede doelen. (Foto: Frans Claassen Fotografie). (Foto: )

Ronde Tafel zoekt goede doelen

Al meer dan 25 jaar organiseert Ronde Tafel Veldhoven iedere 2 jaar het Lentefeest; een benefietavond waarmee geld wordt opgehaald voor een goed doel. Het evenement is voornamelijk bedoeld voor regio Veldhoven, maar ook daarbuiten is het inmiddels een bekend fenomeen.

VELDHOVEN - In het verleden zocht en selecteerde de Ronde Tafel het goede doel vaak via haar netwerk. Dit jaar zijn de plannen gewijzigd: de goede doelen van het Lentefeest 2020 worden op een andere wijze geselecteerd. Het initiatief wordt nu bij de goede doelen zelf neergelegd. Natuurlijk kan de Ronde Tafel zelf goede doelen benaderen, maar door deze nieuwe aanpak verwacht zij dat mogelijk goede doelen naar boven komen die in de oude opzet wellicht nooit overwogen zouden worden.
Bij deze doet de Ronde Tafel Veldhoven dan ook een oproep: goede doelen kunnen zich melden. "We hopen op veel aanmeldingen", is de verwachting. De Ronde Tafel organiseert lokale en landelijke serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen en op verschillende manieren. Naast lokale, nationale en internationale vriendschap is persoonlijke ontplooiing en het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

www.rondetafelveldhoven.nl/goeddoel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden