Kijk op www.kempischkamerkoor.nl voor meer informatie over het koor. FOTO: Carola van Doorn.
Kijk op www.kempischkamerkoor.nl voor meer informatie over het koor. FOTO: Carola van Doorn. (Foto: CAROLA VAN DOORN)

Koor zoekt nieuwe leden

VELDHOVEN/EERSEL - Het Kempisch Kamerkoor zoekt nieuwe leden. Sopraan, alt, bas of tenor... Alle stemmen zijn welkom. Kennismaken met het koor kan dinsdag 8 oktober. Er is dan een openbare repetitie in cultureel centrum De Kei in Reusel. De repetitie begint om 20.00 uur in de bovenzaal.

Het Kempisch Kamerkoor is een kamerkoor en zingt klassieke muziek uit alle perioden van de muziekgeschiedenis. Afhankelijk van de werken worden er jaarlijks twee tot drie concerten georganiseerd. Een vast gegeven is de jaarlijkse uitvoering van de Johannes Passion van J.S. Bach op Goede Vrijdag. Daarnaast wordt dit jaar op vrijdag 20 december de Messiah van Händel uitgevoerd. Voor eind volgend jaar staat de Hohe Messe van Bach op het programma.

Het Kempisch Kamerkoor streeft naast het maken van hoogstaande muziek natuurlijk ook gewone gezelligheid na. Na elke repetitie is er altijd een gezellige nazit in het cafégedeelte van De Kei. Op zoek naar een (ander) koor, of wel eens willen hoe een repetitieavond verloopt, kom dan op dinsdag 8 oktober naar De Kei.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden