Timme, op de foto bovenaan in het midden, speelt in de theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!'. FOTO: Jeroen van Amerongen.
Timme, op de foto bovenaan in het midden, speelt in de theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!'. FOTO: Jeroen van Amerongen. (Foto: Jeroen van Amerongen)

Voorstellling met 12-jarige Timme uit Veldhoven

De 12-jarige Timme, woonachtig in Veldhoven, gaat dit seizoen in de landelijke voorstelling 'Dat schiet lekker op zo!' spelen. Het theatergezelschap Positief Coachen speelt deze professionele productie in sportkantines.

VELDHOVEN - Timme speelt de zoon van Maarten, die als vader een andere aanpak probeert, thuis, rond school én bij de sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

De humoristische voorstelling wordt gespeeld bij sportclubs die aan een positief klimaat willen werken. Een zeer actueel en urgent thema. Denk bijvoorbeeld aan ouders die wel erg fanatiek zijn langs de lijn.

Verder brengt de stichting Positief Coachen dit seizoen ook nog de voorstelling 'Pap, doe normaal!', die in theaters en op scholen wordt gespeeld. In totaal zijn er 8 kinderen voor de beide rollen in de 2 voorstellingen. Zij spelen naar verwachting ieder zo'n 20 keer per seizoen.

Timme heeft twee maanden keihard gerepeteerd voor de pittige rol en gaat een mooi avontuur aan. Overigens zie je veel van de kinderen die bij Positief Coachen hebben gespeeld later terug in bijvoorbeeld grote musicals, bioscoopfilms en tv-series.

Timme heeft eerder gespeeld, onder andere in 'Ciske de Rat'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden