Seniorweb is iedereen die de eerste stappen op het gebied van computer/internet of telefoon wil gaan zetten van dienst op een voor iedereen toegankelijke manier. FOTO: SeniorWeb
Seniorweb is iedereen die de eerste stappen op het gebied van computer/internet of telefoon wil gaan zetten van dienst op een voor iedereen toegankelijke manier. FOTO: SeniorWeb (Foto: SeniorWeb)

Seniorweb Veldhoven klaar voor een nieuw seizoen

Van de redactie

"De digitale wereld om ons heen verandert voortdurend en dus moeten ook wij ons steeds opnieuw aanpassen. Dat doen we dus ook met nieuwe workshops en presentaties, toegesneden op de praktijk van alle dag", aldus voorzitter Jan Bos van Seniorweb. "Maar natuurlijk zullen we ook iedereen die de eerste stappen op het gebied van computer/internet of telefoon wil gaan zetten van dienst zijn op een voor iedereen toegankelijke manier."

VELDHOVEN - Met een informatiebijeenkomst op woensdag 18 september opent SeniorwebVeldhoven het najaarsprogramma aan cursussen, workshops en presentaties. Tijdens deze bijeenkomst wordt alle activiteiten uitgebreid toegelicht en is er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen.

Nieuw

Nieuw in het programma is onder andere een workshop WhatsApp (IPhone en Android-telefoon), presentaties over internetbankieren en de werking van Cloud. Gebleven zijn natuurlijk de PC cursus voor Windows en de IPad en de workshops voor e-mail en de uiterst populaire Windows10 Tips en Trucs.

Nieuw is ook een experiment met workshops op zaterdagochtend. Voorlopig alleen nog voor de workshop WhatsApp IPhone op zaterdag 5 oktober, een workshop Windows Trips en Trucs op zaterdag 14 december en een presentatie Cloud op zaterdag 23 november.

Inloopochtend

Senioren die vragen hebben over, of problemen hebben met computer, laptop of tablet kunnen iedere dinsdagochtend om de 2 weken ( te beginnen op 3 september) terecht op de inloopochtend. De eerste inloopochtend was afgelopen dinsdag 3 september. De volgende inloopochtend is dus op dinsdag 17 september. Wie hulp nodig heeft, kan desgewenst zijn/haar eigen apparaat meenemen.

Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst op woensdag 18 september wordt gehouden in de bovenzaal van de bibliotheek Veldhoven. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Na de bijeenkomst kunt u, als u wilt, ter plekke inschrijven voor cursussen, presentaties of workshops.

Alle informatie over cursussen, workshops en presentaties staat op de website:

www.seniorwebveldhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden