Oogenlust in Eerstel is de locaite voor het viergangen benefietdiner voor Team KING, zaterdag 2 november. FOTO: LS.
Oogenlust in Eerstel is de locaite voor het viergangen benefietdiner voor Team KING, zaterdag 2 november. FOTO: LS. (Foto: )

Benefietdiner voor Team King met topkoks

Ladies Sociëteit de Kempen houdt zaterdag 2 november vanaf 18.00 uur een viergangen benefietdiner met een aansluitende feestavond ten behoeve van Team King. 4 topkoks uit de regio koken om geld in te zamelen voor het goede doel. Locatie is Oogenlust in Eersel.

VELDHOVEN /EERSEL - Daarnaast is er tijdens die speciale benefietavond een wervelende veiling met veilingmeester Leon van der Zanden. Ook is er een spreker van Máxima Medisch Centrum (MMC) en muziek van Reminder en DJ Entertainment Specialist met saxofonist.

Topkoks

De 4 topkoks uit de regio, die het diner bereiden zijn Vincent van Thiel van Truffelaer uit Veldhoven, Marc Crijns van Crijns uit Bladel, Rob Wijnen van d'Ouwe Tramhalte uit Duizel en ijsspecialist Hans Kennis van De Smaak uit Eersel. Het nagerecht is wat tegenwoordig wordt genoemd een 'walking dessert'. Diner en feestavond duren tot ongeveer 01.00 uur.

Team King

De opbrengst van het viergangen benefietdiner met aansluitende feestavond, inclusief veiling, komt ten goede aan Stichting Team Kanker IN Gezinnen (Team KING). Deze in de regio zeer bekende stichting, zet zich sinds 2009 in om van kanker een ziekte te maken die te genezen is. Hiervoor organiseren ze jaarlijks activiteiten en evenementen om geld in te zamelen voor betere behandelingen dankzij research nurses.
Daarnaast wil Team KING kanker bespreekbaar maken. Dat doen ze onder andere met een voorlichtingsproject voor basisscholen, in samenwerking met diverse oncologen en met research nurses. De stichting Team KING gaat voor hoop en genezing.

Kaarten

De dresscode is black tie. Tafels zijn te reserveren vanaf 8 personen à 200,00 euro per persoon. Losse couverts kosten 200,00 euro per persoon, hierbij wordt de tafel gedeeld. Kaarten reserveren kan via onderstaand e-mailadres. Ook sponsoring voor veilingitems is van harte welkom.

LSdekempen@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden