De dames van Atelier Soeff in Veldhoven. FOTO: Atelier Soeff.
De dames van Atelier Soeff in Veldhoven. FOTO: Atelier Soeff. (Foto: )

Nieuw cursusseizoen: open dag Atelier Soeff

Half september begint het nieuwe cursusseizoen bij Atelier Soeff. En dan starten de cursussen beeldende vormgeving en schilderen op doek voor volwassenen.

VELDHOVEN - Tijdens de cursus kan de cursist kiezen uit veel verschillende projecten. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld mozaïeken, werken met hout, speksteen of textiel, beelden maken met klei of papier maché, speksteen bewerken en vilten. Schilderen op doek zowel met acrylverf als olieverf, is ook mogelijk.

Bij Atelier Soeff hebben de cursisten veel keuzevrijheid en ruimte voor eigen creatieve invulling. Tijdens de cursus zorgt Atelier Soeff voor alle materialen en de creatieve begeleiding. Kennis vooraf is niet nodig, er zijn voorbeelden van alle projecten en veel mooi inspiratie materiaal. De cursussen worden gegeven op ma.-avond, di.-ochtend en -avond, wo.-ochtend en do.-ochtend.

Wie het leuk vindt creatief bezig te zijn, die moet zeker komen kijken tijdens de Open Dag op zaterdag 7 september. Van 10.00 tot 14.00 uur. Atelier Soeff is te vinden aan Heike 11 in Veldhoven.

(040) 291.32.27. én 254.64.11.

www.ateliersoeff.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden