Ster van Veldhoven

VELDHOVEN - In Museum 't Oude Slot is vrijdag 23 augustus om 17.00 uur, door wethouder Hans van de Looij de Ster van Veldhoven overhandigd aan de vrijwilligers van museum 't Oude Slot. De groep vrijwilligers van 't Oude Slot breidt zich uit. In het afgelopen jaar zijn er 15 vrijwilligers bijgekomen. Ze zetten zich in verschillende werkgroepen in. Bijvoorbeeld voor ontvangst van bezoekers in de weekenden en tijdens evenementen. Of voor het bijhouden en aanvullen van het collectieregistratiesysteem of beheer van de unieke prentencollectie. Ook helpen ze met het opzetten van exposities, het bijhouden van de tuin en kluswerk.
De Ster van deze maand is gemaakt door Lisa Loosman (1991). Lisa is verbonden aan Severinus en werkt al een aantal jaren een dag per week op het Atelier. Ze houdt van patronen, geometrische en decoratieve vormen. Dat zie je ook terug in de Ster.
De Ster van Veldhoven is een initiatief van de gemeente. Hiermee wil de gemeente Veldhoven haar enorme waardering uitspreken voor hun inzet.

Meer berichten