Organisatoren vlnr.: Desirée Sleegers, Wendy Huibers en Desirée van Bree. FOTO: Theo van Sambeek.
Organisatoren vlnr.: Desirée Sleegers, Wendy Huibers en Desirée van Bree. FOTO: Theo van Sambeek. (Foto: )

'Vooral gezelligheid op Midzomeravond'

Mireille Camps

Zaterdag 24 augustus ASV d' Ekker

Zaterdag 24 augustus organiseert Speeltuin ASV d' Ekker van 20.00 uur tot 01.00 uur een Midzomeravond in Hawaï-sfeer, waarbij iedereen welkom is. Leden en niet-leden, maar ook mensen die niet in Veldhoven wonen: werkelijk íedereen is welkom! De ingang is de grote poort naast huisnummer 21 van het Klaverplein. De toegang is gratis.

VELDHOVEN - Organisatoren van de Midzomeravond - Desirée Sleegers, Wendy Huibers en Desirée van Bree - zijn alweer een jaar bezig met de voorbereidingen voor dit grootse feest, dat als thema Hawaï heeft. Sleegers geeft aan dat bestuur en alle vrijwilligers weer rekenen op een grote opkomst: "Het feest is op volwassenen gericht, maar uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom. We willen wel benadrukken dat zij tijdens het feest onder de verantwoordelijkheid van de ouders vallen en dat er aan hen geen alcohol geschonken wordt. Maar dat staat plezier maken uiteraard totaal niet in de weg."

Laagdrempelig

Het feest is laagdrempelig, dus de prijzen voor de consumpties zijn laag. Daar blijft het bestuur al vanaf de oprichting van de speeltuin vierkant achter staan. Die lage tarieven gelden voor consumpties voor kinderen én volwassenen. Sleegers: "We vinden het fijn dat je dit jaar ook voor het eerst kunt pinnen bij Algemene Speeltuin Vereniging d'Ekker, dat is wel zo handig. Het enige is, dat we de eenmaal gekochte bonnen niet meer kunnen terugnemen."
Sleegers wil langs deze weg ook alle sponsors die dit feest mede mogelijk hebben gemaakt, namens de hele vereniging van harte danken!"

Ideeën

Er wordt trouwens al voorzichtig gebrainstormd voor het thema van volgend jaar. Huibers uitnodigend: "We vragen de bezoekers ook al een beetje mee te denken. Alle suggesties of ideeën zijn welkom! We leggen voor onszelf toch elk jaar de lat wéér een beetje hoger, merken we stiekem. Komend weekend hopen we op 200 feestgangers, maar vorig jaar hebben we met 150 bezoekers ook al een supergezellig feest! gehad."
Van Bree vertelt lachend: "Er werd gedanst en op een gegeven moment zaten we met zijn allen op de grond te roeien, supermelig! Er kwamen ook een paar nieuwe Veldhovenaren of statushouders voorzichtig een kijkje nemen en hun kinderen hebben ook eventjes gespeeld. Ze moeten hun ogen hebben uitgekeken."

Plaatsvervangend artiest

Door onvoorziene omstandigheden heeft zanger John de Wit op het laatste moment als sfeermaker op de Midzomeravond helaas moeten afhaken. De 1.000 flyers waren op dat moment jammergenoeg al gedrukt. Er is inmiddels gezorgd voor een goede plaatsvervangende artiest. Verzoekplaatjes zijn mogelijk, ook bij de DJ met drive-in show.


Meer informatie over de Midzomeravond op zaterdagavond 24 augustus bij speeltuin ASV d'Ekker:

www.speeltuin-asv.nl

Meer berichten