De Parasol is in Veldhoven dé plek om een goede cursus te volgen. Het aanbod is zeer divers. FOTO: PixaBay.
De Parasol is in Veldhoven dé plek om een goede cursus te volgen. Het aanbod is zeer divers. FOTO: PixaBay. (Foto: )

Het cursusseizoen gaat weer van start bij De Parasol

Van de redactie

Het cursusseizoen gaat weer van start. Educatief Centrum De Parasol in Veldhoven houdt daarom een open dag op zaterdag 24 augustus. Belangstellenden kunnen dan kennis maken met het nieuwe aanbod aan cursussen. Eenieder is van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur in het gebouw aan de Sterrenlaan 15 in Veldhoven.

VELDHOVEN - Ook dit nieuwe cursusseizoen bevat het opleidingsprogramma van Educatief Centrum De Parasol in Veldhoven, weer voor elk wat wils. Jong of oud, individueel of met het hele gezin, binnen het diverse aanbod van zo'n 150 cursussen en workshops vindt iedereen wel de opleiding die bij hem of haar past.

Zeer uitgebreid

Neem eens wat tijd voor uzelf en kom tot rust, bijvoorbeeld tijdens een yoga cursus, een cursus keramiek of een schilder cursus. Vergroot uw waarde op de arbeidsmarkt met een van de vele taalcursussen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid! En tijdens de open dag op zaterdag 24 augustus is er volop de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met een of meerdere deskundige docenten die een indruk geven van onze mogelijkheden en of die aan kunnen sluiten bij de persoonlijke interesses en behoeften.

Interesse?

Eind september gaat bij Educatief Centrum De Parasol in Veldhoven het merendeel van de cursussen van start. Het advies van wees er snel bij om niet achter het net te vissen, geldt met name hier want door het grote aantal inschrijvingen tijdens de open dag kunnen cursussen al snel vol lopen.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor komend seizoen? Inschrijven kan via de handige inschrijfkaartjes, verkrijgbaar bij de vestiging aan de Sterrenlaan 15 in Veldhoven én op de achterkant van de brochure over De Parasol. Nog een mogelijkheid is inschrijven via de website van het educatief centrum.

www.de-parasol.nl

Meer berichten