Vlnr: Siska Hummel, Tosca Goes, Femke Hagen, Carolien van Dijk, Aniek Pijpelink, en Marjon Boekholt vormen het landelijk hoofdbestuur van Ladies' Circle Nederland. FOTO: www.fotomakerijlinque.nlhttps://ladiescirlce.nlFoto http://www.fotomakerijlinque.nl
Vlnr: Siska Hummel, Tosca Goes, Femke Hagen, Carolien van Dijk, Aniek Pijpelink, en Marjon Boekholt vormen het landelijk hoofdbestuur van Ladies' Circle Nederland. FOTO: www.fotomakerijlinque.nlhttps://ladiescirlce.nlFoto http://www.fotomakerijlinque.nl (Foto: )

Ladies' Circle haalt 427.000,00 euro op voor goede doelen

Van de redactie

Ladies' Circle is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar. In heel Nederland zijn 70 Circles. De totale opbrengst van diverse acties voor goede doelen is het afgelopen Circle-jaar maar liefst 427.000,00 euro.

VELDHOVEN - "Een bedrag waar we trots zijn", zegt de kersverse vicepresident Tosca Goes uit Veldhoven. "Ladies' Circle Nederland bestaat in 2020 45 jaar. De hoogste tijd dat Nederland ons beter leert kennen, want wij maken een verschil landelijk en lokaal!"

Vrouwelijke kracht

"Onder het motto 'Vriendschap en Service' zetten wij ons in voor ondersteuning van goede doelen", vertelt Goes enthousiast. "Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. We willen in de komende periode graag aan Nederland laten zien waar wij vanuit onze vrouwelijke kracht en positieve houding toe in staat zijn."

Door heel Nederland zijn er ruim 70 Circles met bijna 1.000 leden. De opbrengst van de regionale acties is het afgelopen jaar 427.000,00 euro. Naast lokale doelen zetten de Circles zich gedurende 2 achtereenvolgende jaren in voor een landelijke doel. Voor 2018-2020 is dat Stichting Neurofibromatose. In april 2020 verwachten ze een mooie cheque te kunnen overhandigen.

"Voor 2016-2018 was het landelijke doel Make-a-Wish. In 2018 hebben we Make-a-Wish een cheque van 320.000,00 euro overhandigd".

Feel the power

Het aantal Circles groeit. En alle worden verbonden door een hoofdbestuur. 2 bestuursleden komen zelfs uit Brabant, de huidige Vicepresident Goes uit Veldhoven. Het motto van al deze 1.000 ladies dit circle jaar is 'Feel the power of a woman'. "We gebruiken de betrokkenheid naar elkaar en onze omgeving om vanuit onze vrouwelijke kracht onze dromen en ambities waar te kunnen maken. En we durven daarbij zeker groot te dromen."

Meer info:

https://ladiescirlce.nl

Meer berichten