Vindt De Nieuwste Speelgoedwinkel in Amersfoort, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven.
Vindt De Nieuwste Speelgoedwinkel in Amersfoort, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven. (Foto: Free Pix)

Nieuw avontuur Speelgoedwinkel Citycentrum Veldhoven

Een nieuwe tijd vraagt om ondernemerschap, dat avontuur gaat een groepje oud-Intertoys ondernemers met elkaar aan. Zij hebben de handen ineen geslagen om samen met retailorganisatie Euretco een nieuwe speelgoed formule in Nederland te gaan bouwen. Mark Schoones van Speelgoedwinkel Citycentrum Veldhoven is één van deze 7 ondernemers.

VELDHOVEN - "Na het faillissement en de overname van Intertoys hebben we de balans opgemaakt of we door wilden met die formule. Met een groepje ondernemers hadden we al snel het gevoel dat het anders moest. Het ontbreekt in de markt aan een frisse nieuwe speelgoedformule die voldoet aan de huidige tijd. Dit was voor ons de kans om van de grond af aan iets nieuws te gaan bouwen op een manier die er nog niet is", aldus Mark.

Nieuwe naam

Makkelijker gezegd dan gedaan want bij de start was er letterlijk nog niets. De winkels draaien daarom nu tijdelijk onder de naam De Nieuwste Speelgoedwinkel. "Die tijdelijke naam is even nodig", legt Mark uit. "Wij bouwen hard aan een compleet nieuw concept, maar als je dat goed wilt doen dan heb je wel even wat tijd nodig. Ondertussen blijft onze winkel gewoon open en bedienen we de klanten zoals ze dat van ons gewend zijn. We krijgen leuke reacties in de winkel en men is heel nieuwsgierig wat er komen gaat. De tijdelijke naam wordt volledig begrepen en we nodigen iedereen uit om mee te denken over de nieuwe naam."

Negen locaties

In totaal wordt er gestart met 9 locaties in Nederland: Amersfoort Noord, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven. Dit heeft als voordeel dat alle ondernemers echt betrokken zijn bij de bouw van de formule. Niet alleen de ondernemers maar ook het personeel wordt er bij betrokken. Tenslotte weten zij als geen ander wat er speelt in de winkel.

Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met maar liefst zo'n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Euretco is weer een onderdeel van de EK/servicegroup.

Meer berichten