De zomerperiode breekt aan en zo ook de zomerstop voor diverse spreekuren bij de Bibliotheek.
De zomerperiode breekt aan en zo ook de zomerstop voor diverse spreekuren bij de Bibliotheek. (Foto: )

Zomerstop spreekuren

VELDHOVEN - Vanaf dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 2 augustus genieten de vrijwilligers van het DigiTaalhuis van een welverdiende zomerstop. Er is in die periode geen spreekuur van het DigiTaalhuis in de Bibliotheek Veldhoven. Vanaf dinsdag 6 augustus is het spreekuur weer 2x per week te bezoeken op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur. Entree gratis, aanmelden niet nodig. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/digitaalhuis.
Ook de spreekuren van SeniorWeb Veldhoven houden een zomerstop. In de maanden juli en augustus zijn geen spreekuren in de bibliotheek. Vanaf dinsdag 3 september is er weer een spreekuur op de 1e en 3e dinsdag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur. Kosten zijn 2,00 euro per half uur, aanmelden niet nodig. Meer informatie: www.seniorwebveldhoven.nl.
Bibliotheek en VVV Veldhoven zijn de gehele zomer normaal geopend. Voor de thuisblijvers worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals Mad Science workshops en voorlees- en doemiddagen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveldhoven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden