Alle 10 jaren is er volop belangstelling voor het culinaire event Veldhoven Proeft!  FOTO: Bert Jansen.
Alle 10 jaren is er volop belangstelling voor het culinaire event Veldhoven Proeft! FOTO: Bert Jansen. (Foto: Bert Jansen)

Veldhoven Proeft 2019 volop in de belangstelling

Van de redactie

Het is inmiddels bij veel insiders bekend dat van donderdagavond 5 tot en met zondagavond 8 september het Burgemeester Elsenpark in het centrum van Veldhoven weer bol staat van culinaire verassingen en boeiend entertainment. Een unieke sfeer om elkaar te ontmoeten, te proeven van de diversiteit aan gerechten van de participerende restaurants en foodtrucks, met elkaar een drankje en doen en het brede entertainment te beleven. Veldhoven kent dit jaar voor de 10e maal Veldhoven Proeft! De belangstelling vooraf is weer overweldigend.

VELDHOVEN - De deelnemers zijn inmiddels bekend. Nieuw is restaurant Crijns uit Bladel. Samen met de traditionele deelnemers als Mei Wah, Arigato, The Brand, Luca Catering, De Burgermister, D'Ouwe Tramhalte en St. Tropez, is daarmee sprake van een gevarieerd en kwalitatief uitstekend culinair niveau. Ook 7 foodtrucks maken deel uit van het culinaire aanbod.

Bedrijvenavond

Het culinaire event start donderdagavond 5 september met de bekende en gerenommeerde Bedrijvenavond. Circa 1.000 ondernemers en hun persoonlijke en/of zakenpartners ontmoeten elkaar dan in een bijzondere ambiance. De verkoop loopt - met een score van 85% op dit moment - boven verwachting... Hoogtepunt van de bedrijvenavond is de uitreiking van De Veldhovense Ondernemerstrofee 2019. Het entertainment wordt verzorgd door DJ Jordi Graat en de fameuze Zingende Obers.

Volop genieten

Het programma voor de vrijdagavond heeft als titel Crazy Friday meegekregen en richt zich op genieters van primair 30 tot 50 jaar.
De zaterdagmiddag staat in het teken van het ruime aanbod aan Veldhovens (dans)talent. Voor zaterdagavond staat een bijzondere muzikale surprise klaar. En tenslotte staat de zondag in het teken van genieten met en voor gezinnen. Kortom, teveel om op te noemen, maar vooral veel om volop van te genieten. Voor jong en oud!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden