Klimrijk biedt veel vertier. En sinds kort hoort daar het crossen op e-bikes bij. FOTO: Jeroen Floor.
Klimrijk biedt veel vertier. En sinds kort hoort daar het crossen op e-bikes bij. FOTO: Jeroen Floor. (Foto: )

Groen crossen door de bossen

Jeroen Floor

Nieuw bij Klimrijk in Veldhoven

Op een ruige e-step met offroad banden en op een lekkere snelheid door de bossen. Dit kan sinds kort in de bosrijke omgeving van Klimrijk Brabant. Én op een duurzame manier, de steps zijn namelijk elektrisch. Dit is onder andere een reden voor stichting Green Key om Klimrijk te belonen met het predicaat Goud. Dit certificaat geeft aan dat bezoekers écht zorgeloos kunnen genieten van een groen dagje uit bij Klimrijk Brabant.

VELDHOVEN - Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Klimrijk Brabant is sinds kort de trotse bezitter van het Green Key Gold certificaat. Klimrijk gaat namelijk actief en bewust groen om met haar horeca, energie, afvalmanagement, waterverbruik en de manier waarop er schoongemaakt wordt.
Huub Wijnen, General Manager Klimrijk Brabant, hierover: "Het Green Key Gold certificaat geeft onze bezoekers de garantie dat Klimrijk bijdraagt aan een betere omgeving, ook voor toekomstige generaties. Een erkenning waar we erg trots op zijn."

Elektrische steps

Groepen vanaf 4 personen rijden op e-steps een spannende route door de bossen met behulp van een navigatiesysteem of onder begeleiding van een gids. Klimrijk biedt verschillende arrangementen aan. De minimale leeftijd is 16 jaar. Met de elektrische steps introduceert Klimrijk een duurzame manier van sportief vermaak. Gewoon heerlijk groen crossen door de Veldhovense bossen.

Nieuw

Naast outdoor zijn er ook sinds kort diverse indoor groepsactiviteiten, zoals archery tag en lasergamen. Met indoor archery tag worden bijvoorbeeld teams uitgedaagd elkaar zo snel mogelijk met pijl en boog uit te schakelen. Door de diverse manieren waarop gewonnen kan worden en de verschillende spelvariaties is deze groepsactiviteit voor bezoekers bijzonder leuk om meerder keren te spelen.
De Battle Arena, een met obstakels gevuld speelveld, maakt indoor archery tag én lasergamen tot een unieke ervaring.

Meer berichten