In 2020 opent een nieuwe school zich in EIndhoven, gericht op het ondernemerschap. FOTO: EuroCollege.
In 2020 opent een nieuwe school zich in EIndhoven, gericht op het ondernemerschap. FOTO: EuroCollege. (Foto: )

Ondernemerschap is te leren

De best-gewaardeerde privéschool van Nederland, EuroCollege genaamd, opent een 4e vestiging.

EINDHOVEN – EuroCollege opent in augustus-september 2020 zijn 4e vestiging in Eindhoven. De privéschool voor versnelde en begeleide mbo- en hbo-opleidingen wil met zijn internationale Business-, Finance en Entrepreneurshipopleidingen meer ondernemerschap naar de regio brengen.

"Je hebt in Eindhoven en omgeving veel knowhow en research zitten, maar wat we een beetje missen is ondernemerschap. Wij komen als het ware de missing link brengen", zegt directeur en grondlegger Van de Walle.

Op het kleinschalige EuroCollege krijgen studenten persoonlijke aandacht en worden ze intensief gecoacht. De focus ligt op stevige theorie, real-life praktijk, mindset, discipline en doelgericht hard werken. De docenten zijn succesvolle ondernemers of managers. Met die aanpak rolde EuroCollege vorig jaar als beste privéschool van Nederland uit de Nationale Studenten Enquête (NSE), een onderzoek waar 270.000 studenten uit het hoger onderwijs aan meededen. EuroCollege is ook al meer dan 10 jaar de best presterende beroepsopleider van Nederland. In Eindhoven komt de nadruk met name te liggen op opleidingen die met ondernemerschap te maken hebben.

Voor meer informatie, zie onderstaande website.

www.eurocollege.nl

Meer berichten