Smulpapen zullen zeker weer de weg naar Veldhoven Proeft weten te vinden. FOTO: Bert Jansen.
Smulpapen zullen zeker weer de weg naar Veldhoven Proeft weten te vinden. FOTO: Bert Jansen. (Foto: Bert Jansen)

Al 10 jaar culinair genieten

Van donderdagavond 5 tot en met zondagavond 8 september staat het Burgemeester Elsenpark in het centrum van Veldhoven weer bol van culinaire verassingen en boeiend entertainment. Een unieke sfeer om elkaar te ontmoeten, te proeven van de diversiteit aan gerechten van de participerende restaurants en foodtrucks, met elkaar een drankje en doen en het brede entertainment te beleven. Veldhoven kent dit jaar voor de 10e maal een culinair evenement.

VELDHOVEN - De start van het culinaire event vindt plaats op donderdagavond 5 september met de inmiddels gerenommeerde Bedrijvenavond. Ca.1000 ondernemers en hun persoonlijke en/of zakenpartners ontmoeten elkaar in een bijzondere ambiance. Centraal op het programma vormt de uitreiking van De Veldhovense Ondernemerstrofee 2019.
Het programma voor vrijdagavond heeft als titel 'Crazy Friday' meegekregen en richt zich op genieters van primair 30 tot 50 jaar. Voor de zaterdagmiddag wordt momenteel gewerkt aan een interessant programma voor jong en oud. Voor de zaterdagavond heeft het bestuur van Veldhoven Proeft een bijzondere muzikale surprise in petto. Inmiddels traditiegetrouw treedt de lokale band Zomaer een Bendje op. Er wordt verder nog gezocht naar een aantrekkelijke aanvulling voor de zaterdagavond. En tenslotte staat de zondag in het teken van genieten met en voor gezinnen. Lokale artiesten en talenten vermaken dan het publiek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden