'Laatste weduwe' is geschreven door de internationaal bekende auteur Karin Slaughter. FOTO: Alison Cohen Rosa.
'Laatste weduwe' is geschreven door de internationaal bekende auteur Karin Slaughter. FOTO: Alison Cohen Rosa. (Foto: Photographer: Alison Cohen Rosa)

Karin Slaughter-dag bij Bruna Veldhoven

Het Karin Slaughter-dag op zaterdag 8 juni in Bruna Veldhoven. De winkel viert daarmee het verschijnen van 'Laatste weduwe', het nieuwe boek van deze gevierde internationale thriller auteur. De dag is vooral een feestje voor de fans, want bij komst naar de winkel ontvangen zij een exclusief geschenk en een speciale krant met een interview met Karin Slaughter, weetjes en meer.

VELDHOVEN - Klanten hebben ook de mogelijkheid om een aantal van Slaughters eerdere boeken voordelig aan te schaffen, hoewel het deze Karin Slaughter-dag natuurlijk vooral draait om het nieuwe boek. 'Laatste weduwe' is een boek met de populaire hoofdpersonen Will Trent en Sara Linton, die onbedoeld verwikkeld raken in een ontvoeringszaak. Als Will noodgedwongen undercover moet, voert de situatie hem naar een afgelegen plek in de bergen. Daar vindt hij een moordzuchtige radicale groepering en de vreselijke waarheid over het lot van de ontvoerde.
"De thrillers van Karin Slaughter zijn altijd actueel," zegt Jean-Paul van den Tillaar, eigenaar van Bruna Veldhoven. "De karakters zijn goed uitgewerkt, er zit psychologische diepgang in en je zit als lezer op het puntje van je stoel. Het is dus geen wonder dat de boeken van Slaughter het zo goed doen. Wij vinden het ontzettend leuk deze speciale dag te organiseren en onze klanten iets extra's te bieden."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden