Winkelcentrum Meerhoven wordt Terminal M en dat wordt gevierd met een grote Buurt BQQ. FOTO: Guy Walraven.
Winkelcentrum Meerhoven wordt Terminal M en dat wordt gevierd met een grote Buurt BQQ. FOTO: Guy Walraven. (Foto: )

Buurt BBQ om nieuwe naam in te voeren...

Van de redactie

In winkelcentrum Terminal M - voorheen Winkelcentrum Meerhoven - in Meerhoven-Eindhoven wordt zaterdag 29 juni een gezellige Buurt BBQ georganiseerd door de ondernemers op het grote middenplein van het centrum. Het evenement is de kick-off van een periode waarin winkelcentrum Meerhoven transformeert naar winkelcentrum Terminal M. De invoering van een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, website en signing in en rondom het centrum vindt de komende tijd plaats.

MEERHOVEN - Het belooft een onvergetelijke en sfeervolle middag te worden met heerlijk eten, drinken en gezellige muziek. De foodtrucks serveren onder andere broodjes pulled pork, zalmwraps en diverse burito's en aan de bar worden heerlijke smoothies geserveerd. Voor de kinderen zijn er onder andere poffertjes, wafels en andere lekkernijen en als ze uitgegeten zijn, kunnen ze zich vermaken in de kidscorner.

Het evenement wordt speciaal georganiseerd voor de trouwe bezoekers van het winkelcentrum en zij kunnen met hun aankopen in de winkels van Meerhoven – Terminal M sparen voor gratis munten! Maandag 20 mei is deze spaaractie gestart. Er kan gespaard worden voor 6 gratis munten. Bij iedere aankoop in een van de winkels, zonder minimum aankoopbedrag, ontvangt de klant een sticker. Al bij 5 stickers en dus 5 aankopen in het winkelcentrum, is de kaart vol. Deze kaart dient online geregistreerd te worden via onderstaande website. Hiermee zijn op het evenement 4 eet- en 2 drankmunten te ontvangen.

Tot en met vrijdag 28 juni kan gespaard en geregistreerd worden. Advies is wel om de spaarkaarten snel te registreren, want er is 'slechts' plek voor 750 personen, die aanspraak maken op de gratis munten. Overigens zijn tijdens het evenement ook nog munten te koop voor die mensen die niet mee hebben gedaan met de spaaractie, dus een bezoek brengen aan de Buurt BBQ is altijd mogelijk!

www.winkelcentrumterminalm.com/buurtbbq

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden