Tijdens de jaarvergadering van het Veldhovens Mannenkoor, is stilgestaan bij een aantal eervolle gelegenheden. FOTO: VMK.
Tijdens de jaarvergadering van het Veldhovens Mannenkoor, is stilgestaan bij een aantal eervolle gelegenheden. FOTO: VMK. (Foto: )

Vanwege 'bijzondere bijdragen aan het VMK'

Tijdens de jaarvergadering van het Veldhovens Mannenkoor is stilgestaan bij een aantal eervolle gelegenheden. Een weer regende het daarbij lintjes...

VELDHOVEN - Sinds 14 jaar is Nadia Loenders de dirigent van het Veldhovens Mannenkoor. Zij heeft dit met hart en ziel al die tijd gedaan, maar helaas gaat ze het koor op 1 juni verlaten. Vanwege haar geweldige inzet is besloten haar tot Ere-dirigent te benoemen.
Kees Hart is jarenlang repetitor geweest en 15 jaar 2e dirigent. Kees heeft besloten hiermee te stoppen. Hij blijft wel mede-dirigent bij een band die het VMK een warm hart toedraagt, de Alexanderband. En Jan Lamers, vorig jaar 25 jaar lid, is al 15 jaar als secretaris van het VMK. Hij blijft wel in het bestuur maar treedt af. Beide mannen zijn benoemd tot Lid van Verdienste.
Verhaal apart is de vorige voorzitter, Wilbert Reuter. 3 Jaar geleden werd hij opgevolgd door de huidige voorzitter Hub Verhagen. Maar bij het afscheid destijds is onvoldoende stilgestaan bij datgene wat Reuter voor het koor heeft gedaan. Om dat recht te zetten is besloten Wilbert tot Erelid te benoemen.
Allen waren zeer vereerd met hun oorkondes. Naar verwachting treedt binnenkort een nieuwe dirigent aan.

Meer berichten