Topchefs bereiden dagelijks lunches en diners met de vers gestoken asperges van het land. FOTO: PixaBay.
Topchefs bereiden dagelijks lunches en diners met de vers gestoken asperges van het land. FOTO: PixaBay. (Foto: PixaBay)

Asperges op de Velden viert lustrum in Veldhoven

Van de redactie

Van woensdag 15 tot en met donderdag 30 mei verrijst voor het 5e jaar op rij een stijlvol pop-up restaurant middenin de aspergevelden waar topchefs dagelijks lunches en diners bereiden met de vers gestoken asperges van het land. Afgelopen 4 jaar heeft Asperges op de Velden plaats gevonden bij de Raaijmakers Hoeve in Nuenen. In het kader van verdere groei en vernieuwing wordt het restaurant dit keer opgebouwd middenin de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven.

VELDHOVEN - Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven is een prachtige locatie met een wijds uitzicht over het Kempische landschap wat zich kenmerkt door oude boerderijen, akkerlanden en bossen. Naast het fraaie uitzicht, biedt deze nieuwe locatie ook alle benodigde faciliteiten voor de gasten van Asperges op de Veldhoven.

Familiedag

Traditiegetrouw wordt tijdens Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, weer de Familiedag georganiseerd tijdens Asperges op de Velden. Iedereen, van jong tot oud, is hierbij welkom om het evenement te bezoeken en te genieten van een heerlijke lunch. Er zullen overdag diverse kinderactiviteiten worden georganiseerd door Custom Made Events zoals een springkussen, diverse spelen, tekenen en knutselen en schminken. Geniet van lekkere gerechten, mooie wijnen, fijne muziek en een stijlvolle ambiance, terwijl de kinderen worden vermaakt.

Laatste plaatsen

De lustrumeditie is reeds voor 80% uitverkocht! Zowel voor de reguliere dagen als de top-chef dagen is momenteel slechts nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wilt u heerlijk komen lunchen of dineren in ons stijlvolle pop-up restaurant? Reserveer dan tijdig om een teleurstelling te voorkomen.

BOB

Na afloop van lunch of diner naar huis in de eigen auto? Soms is het alleen niet meer verantwoord om nog zelf te rijden. Dan kan natuurlijk een taxi besteld worden, maar hoe komt dan de eigen auto thuis? Om in deze behoefte te voorzien is bij Asperges op de Veldhoven de zogeheten BOB Chauffeur in het leven geroepen. Deze brengt de gasten veilig vertrouwd in hun eigen auto naar huis. Ook last-minute! U kunt op elke gewenst moment een BOB Chauffeur huren.

 

Meer berichten