Kinderspeeldag voor roze gezinnen

Stichting Meer dan Gewenst organiseert op zaterdag 1 juni een kinderspeeldag voor roze gezinnen. Kinderen tot 12 jaar kunnen dan lekker spelen bij speelparadijs Hullie in Uden. Het is de eerste keer dat deze speeldag in Noord-Brabant wordt georganiseerd. Roze gezinnen uit het hele land zijn welkom.

Uit onderzoek blijkt dat het goed is voor kinderen met LHBT-ouders om met kinderen van andere roze gezinnen te spelen. Hierdoor zien ze dat ze geen uitzondering zijn. Bij Hullie kunnen ze op 1 juni gezellig samen spelen. Voor de ouders is het leuk om ervaringen met elkaar uit te wisselen over het roze ouderschap.

Ouders kunnen hun gezin aanmelden via www.meerdangewenst.nl. Een ticket voor de kinderen (1-12 jaar) kost 8,50 euro per kind. Hiervoor krijg je de entree, limonade, een ijsje en pannenkoek/friet. Ouders en baby’s mogen gratis mee komen. Ouders krijgen een kop koffie/thee van Meer dan Gewenst.

Deelnemers worden om 10.30 uur verwacht bij Hullie. De locatie is tot 19.00 uur geopend. Je mag blijven zolang als je wilt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden