Wie worden de winnaars van de 2e editie van het Hoopenbrouwers Vrienden en Bedrijven voetbaltoernooi?
Wie worden de winnaars van de 2e editie van het Hoopenbrouwers Vrienden en Bedrijven voetbaltoernooi? (Foto: Henk Hendrikx)

Vrienden en bedrijven voetbaltoernooi

Na de succesvolle 1e editie tijdens het jubileum in 2018, verzorgt RKVVO op zaterdag 8 juni de 2e editie van het Hoppenbrouwers vrienden- en bedrijventoernooi.

VELDHOVEN - Vriendengroepen, bedrijven en organisaties zijn uitgenodigd omdeel te nemen aan het voetbaltoernooi. Er worden wedstrijden gespeeld op een kwart voetbalveld met 2 teams bestaande uit 6 spelers, waarvan 1 keeper. Het is niet noodzakelijk om het team volledig uit eigen werknemers te vormen. Vriendenteams en families zijn ook van harte welkom. Dus er hoeft niet direct een bedrijf aan verbonden zijn.

Voetbal, gezelligheid, respect, sportiviteit en het 'bourgondische leven' hebben op deze dag de aandacht. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een leuke feestavond. Wat nog meer een leuke bijkomstigheid is, is dat het inschrijfgeld volledig besteed wordt aan consumpties voor het eigen team. Dit toernooi is namelijk inclusief een barbecue voor 10 personen, 25 consumptiemunten per team en een feestavond; kortom, een groots en gezellig voetbalspektakel om niet te missen!

Het bedrijf Hoppenbrouwers Techniek heeft als sponsoring haar naam aan het toernooi verbonden, vandaar wordt het de 'Hoppenbrouwers Bedrijventoernooi' genoemd en wordt er gestreden om de 'Hoppenbrouwers Techniek Bedrijven Cup'. Aanmelden deelname:

www.rkvvo.nl

Meer berichten