W.A Mozart en Tom Suters
W.A Mozart en Tom Suters (Foto: M. Punt)

Allerzielenconcert 2019 'Amadeus' zoekt projectzangers

Sinds 2015 organiseert en dirigeert dirigent Tom Suters zijn jaarlijkse Allerzielenconcerten. In het weekend na 2 november (Allerzielen) worden er twee grote concerten gegeven voor koor en orkest in de regio Eindhoven. Het koor bestaat uit amateur koorzangers en -zangeressen uit de regio Eindhoven maar soms ook (ver) daarbuiten. Meer informatie over deze Allerzielenconcerten is te vinden op www.tomsuters.nl.

Allerzielenconcert 2019: AMADEUS

Ook in 2019 zal er weer een Allerzielenconcert plaatsvinden. Op 9 en 10 november gaan projectkoor Lux Aeterna en het Valkenswaards Kamerorkest o.l.v. Tom Suters hoogtepunten uit de indrukwekkende muziek van de met 8 Oscars bekroonde film AMADEUS over het leven van Mozart uitvoeren. Centraal in het programma staat zijn met mysteries omgeven en onvoltooid gebleven Requiem.

Doe jij ook mee dit jaar?

Wil jij dit jaar meezingen in het projectkoor “Lux Aeterna”? Dat kan! Alle stemsoorten zijn nog welkom maar er is met name nog behoefte aan tenoren. Lees alles over het project 'AMADEUS' en schrijf je VOOR 6 MEI in via www.tomsuters.nl of mail naar info@tomsuters.nl.

Meer berichten