Vriendenloterij vervult hartenwens van Jordy uit Veldhoven.
Vriendenloterij vervult hartenwens van Jordy uit Veldhoven. (Foto: )

De hartenwens van Jordy van Aarle

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jordy van Aarle (19 jaar) uit Veldhoven. Om hem een onvergetelijke dag te bezorgen, deed de Esther Vergeer Foundation een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee ging zijn hartenwens in vervulling: een persoonlijke ontmoeting met metalband 'Beast in Black'.

VELDHOVEN - Jordy is te vroeg geboren, waardoor hij moeilijk loopt. Deze beperking weerhoudt hem er echter niet van om van alles te ondernemen: hij speelt tennis, gaat zelfstandig naar school en heeft een bijbaantje. Daarnaast is hij groot fan van de metalband Beast in Black'. Zijn grootste wens was om de band persoonlijk te ontmoeten. Die wens ging nu in vervulling.

Esther Vergeer: "Jordy tennist nu 2 jaar via ons project Join the Club in Veldhoven en is echt een inspiratie voor andere kinderen! Hij heeft een enorme drive en is daarmee een voorbeeld voor andere kinderen met een beperking. Alleen al daarom wilden wij hem graag in het zonnetje zetten!"

Jordy is blij verrast: "Ik kan het niet bevatten. Het was een dag om nooit te vergeten. Echt supergaaf!"

In het zonnetje

Het hele jaar door kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere sociaal-maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Meer berichten