Duurzaam Veldhoven heeft een kledingbeurs op het programma staan.
Duurzaam Veldhoven heeft een kledingbeurs op het programma staan. (Foto: )

12e Kledingbeurs van Duurzaam Veldhoven

Duurzaam Meerhoven houdt woensdag 17 april voor de 12e keer een kledingruil in de Hangar. De inbreng van zomerkleding is tussen 19.30 en 20.00 uur.

VELDHOVEN - "Om 20:00 uur lopen we een modeshow met kleding die is ingebracht. Daarna mag je nieuwe stukken uitzoeken, waarbij je hulp kunt krijgen van een styliste. Sociale contacten en hergebruik zorgen voor lokale veerkracht", zo laat de organisatie weten.
Nieuw is de aanwezigheid van een imago coach. Zij kan met een kleuranalyse en stijladvies helpen bij het samenstellen van een gebalanceerde garderobe. "Daar hebben jij en het milieu op langere termijn de meeste profijt van! Deze kennismaking kan leiden tot een investering in verbetering en de volgende voordelen: je bespaart tijd, je kunt beter combineren, je kunt je garderobe beperken, je doet langer met je kleding en je pikt de koopjes die perfect bij jou passen er meteen uit."

"Natuurlijk is de kleding schoon en heel. Na de modeshow mag je maximaal 5 stukken uitzoeken om mee te nemen. De kleding die aan het eind van de avond (rond 21.30 uur) over is, gaat naar een lokaal goed doel. Maar je mag ook je eigen overgebleven kleding weer mee naar huis nemen."
Plaats van handeling is De Hangar, gelegen in Meerbos 4, Meerhoven.

www.duurzaammeerhoven.nu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden