Foto: Brigit Strijbos

Always Forever wedding event in Vessem

Van de redactie

Trouwplannen? Binnenkort elkaar het ja-woord geven? Alles al geregeld? Zo niet, dan is het misschien wel leuk om nog even naar de Always Forever te gaan, de trouwbeurs in de regio.

VELDHOVEN - Kom kijken, proeven en inspiratie opdoen bij de leukste trouwbeurs in de regio van Always Forever op zondag 31 maart bij De Gouden Leeuw in Vessem. De leukste bedrijven uit de trouwsector staan klaar en geven vrijblijvend informatie en advies.

Interessante mix

Sinds 2015 is Always Forever wedding events de specialist in het organiseren van trouwbeurzen. Ze presenteren een mix van alles wat er komt kijken op het gebied van trouwen. Van fotografie, visagie en decoratie tot de DJ of band, de juwelier én die onvergetelijke huwelijksreis.

Overzichtelijk

Aan alle details is gedacht zodat het aankomende bruidspaar zo goed mogelijk geïnformeerd wordt. De leukste bedrijven uit de trouwsector zijn verzameld en elke discipline heeft maximaal 2 professionals om het overzichtelijk te houden. Daarnaast is er een doorlopende modeshow met de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode.

Vrijblijvend en sfeervol

De aanloopperiode naar een bruiloft is een feest. Móet zelfs een feest zijn. Always Forever hecht er veel waarde aan dat dit ook uitgestraald wordt op de trouwbeurzen die ze organiseren op een sfeervolle locatie. Er is dan ook geen plaats voor agressieve verkooppraatjes maar wèl voor eerlijke en enthousiaste ondernemers die passie hebben voor hun vak en de bezoekers vriendelijk en informatief te woord staan. En daarna ontvangt elke bezoeker ontvangt na afloop nog een goed gevulde goodiebag met leuke producten.
Het Always Forever wedding event vindt plaats op zondag 31 maart van 11.00 tot 16.00 uur bij De Gouden Leeuw in Vessem. Kijk voor meer informatie op

www.alwaysforever.nu

Meer berichten