De Vriendenkring speelt de ziekenhuisklucht 'Diagnose: niet meer te redden.'
De Vriendenkring speelt de ziekenhuisklucht 'Diagnose: niet meer te redden.' (Foto: )

Vriendenkring Wintelre niet meer te redden...

Wie een avondje flink wil lachen moet zeker naar de nieuwe voorstelling van Toneelvereniging de Vriendenkring in Wintelre. Onder regie van Henk van de Ven, speelt deze theatergroep de onvervalste klucht 'Diagnose: niet meer te redden'.

WINTELRE - De klucht speelt zich af in een niet al te florissant ziekenhuis dat onverwacht bezoek krijgt van de gezondheidsinspectie. De woest aantrekkelijke dokter Hunk, met zijn gladde praatjes en gulle glimlach, zwaait er de scepter. Samen met zijn buitengewone collega's draagt hij zorg voor de bijzondere patiënten. Al doet hoofdzuster de Vries haar uiterste best om alles op rolletjes te laten verlopen, haar patiënten maken het niet bepaald makkelijk...

'Diagnose: niet meer te redden' is zaterdag 6, vrijdag 12 en zaterdag 13 april te zien in De Rosdoek om 20.00 uur. Kaarten kosten 8,00 euro en zijn te verkrijgen via vriendenkringwintelre@gmail.com of (040) 205.37.11. Voor meer informatie kun je ook op de website van De Vriendenkring kijken. Leden van Rabobank Eindhoven/Veldhoven krijgen korting via de site van de Rabobank.

www.de-vriendenkring.nl

www.rabobank.nl/lokale-bank/eindhoven-veldhoven/uw-lidmaatschap/

Meer berichten