De 3-koppige directie van de nieuwe Rabobank Regio Eindhoven. FOTO: Rabobank.
De 3-koppige directie van de nieuwe Rabobank Regio Eindhoven. FOTO: Rabobank. (Foto: )

Directie Rabobank Regio Eindhoven bekend

De Rabobanken Dommelstreek, Eindhoven-Veldhoven en Het Groene Woud Zuid hebben besloten samen verder te gaan als Rabobank Regio Eindhoven. Hierover viel al te lezen in het Veldhovens Weekblad.

VELDHOVEN - Rabobank Regio Eindhoven bedient een grote, diverse en dynamische regio en heeft de ambitie om voor alle ondernemers en particulieren dé financiële partner te zijn. De ledenraden van de 3 banken hebben op woensdag 27 februari jongstleden tot deze samenvoeging besloten en inmiddels is ook de directie van Rabobank Regio Eindhoven bekend. In dat verband is Gerard Zwartkruis benoemd tot directeur Bedrijven en Paul van Rijn tot directeur Particulieren en Private Banking. Gerard Zwartkruis en Paul van Rijn vormen met voorzitter Marc Cootjans de directie van de nieuwe bank.
Gerard Zwartkruis was tot het moment van benoeming directeur Bedrijven bij Rabobank Rotterdam en heeft ervaring in het senior management van Rabobank, Deutsche Bank en ABN AMRO. Paul van Rijn is nu waarnemend directievoorzitter bij Rabobank Helmond en beschikt over ervaring als directeur Particulieren en Private Banking bij diverse Rabobanken. Directievoorzitter Marc Cootjans: "Met Gerard Zwartkruis en Paul van Rijn trekken we het kaliber directeuren aan dat past bij wat een van de grootste en belangrijkste regios voor de Rabobank is."

Z

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden