Foto:

3 studenten organiseren een bourgondische dinnershow

Van de redactie

3 enthousiaste studenten aan de Hogeschool Schoevers in Eindhoven - Senna Segers, Demi Oosterbaan en Danique Hagen - organiseren op zaterdag 23 maart een dinnershow om geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant in Veldhoven. De dinnershow wordt gehouden in het Evoluon, dé iconische locatie in Eindhoven.

VELDHOVEN - Tijdens de gezellige dinnershowavond, die van 18.45 tot 22.30 uur duurt, kunnen gasten genieten van een heerlijk 3-gangendiner, lekkere drankjes en boeiend entertainment. De Eindhovense Melissa Janssen, bekend van The Voice of Holland, geeft tijdens de avond een spetterend optreden.

Loterij

Daarnaast wordt er ook een loterij gehouden, waarvan alle opbrengsten gaan naar het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant in Veldhoven. De 3 studenten hebben veel ondernemers uit Eindhoven enthousiast weten te maken om mee te werken aan dit mooie project. Zo mogen zij tijdens de avond prijzen weggeven van onder andere Two-B, 2Balou, McDonald's Eindhoven Markt en Grand Café Centraal. Tijdens de avond zelf komt er ook nog een gastspreker van het Ronald McDonald Kinderfonds om iedereen het belang van het fonds uit te leggen.

Ronald McDonald

In het Ronal McDonald Huis in Veldhoven logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Máxima Medisch Centrum. In de Huiskamer in het ziekenhuis kunnen kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. De Huiskamer is een plek om tot rust te komen en om te spelen.
Voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant in Veldhoven is de dinnershow van de 3 studenten heel belangrijk. Het Huis krijgt namelijk geen subsidie van de overheid en is geheel afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Met de opbrengst van het evenement hopen de 3 meer overnachtingen mogelijk te maken voor de ouder(s)/verzorger(s) en directbetrokkenen van de zieke kindjes.

Tickets

Tickets voor de dinnershow zaterdagavond 23 maart zijn verkrijgbaar vanaf 35,00 euro. Dit is inclusief een lekker welkomstdrankje, een heerlijk 3-gangen diner en een lootje. Daarnaast zijn er ook diverse groepstickets te koop tegen een speciaal tarief. Tijdens de avond is er nog de mogelijkheid om extra lootjes te kopen.

Meer berichten