Foto:

Huldiging van vrijwilligers bij RKVVO

Wil van Deursen

Op sponsor- en vrijwilligersavond

Jaarlijks verzorgt RKVVO voor haar sponsoren en vrijwilligers een feestavond om hen te bedanken voor de bijdrage en inzet voor de verenigingen. Sponsoren en vrijwilligers zijn onmisbaar voor de vereniging en daar is RKVVO zich terdege van bewust. Het is zaterdag 26 januari dan ook een drukbezochte avond.

VELDHOVEN - Op deze avond zijn ook een aantal leden van de vereniging gehuldigd. Het betreft een 5-tal leden met een 25-jarig lidmaatschap : Ad van Doren, Arie van de Heijden, Louis van de Oetelaar, Dave Bogers en Niels van de Spijker. Alleen Van Doren en Van de Oetelaar is op deze avond aanwezig. Van Doren voetbalt nu nog bij de senioren en is creatief ontwerper voor drukwerk en posters voor RKVVO. Van de Oetelaar is jeugdvoorzitter en zit in het bestuur.

Jubilarissen

Gehuldigd met hun 50-jarig lidmaatschap van de vereniging worden Toon van de Heuvel en Peer Moonen. Van de Heuvel heeft jarenlang gevoetbald en hij was destijds een erg fanatiek leider van het 8e elftal. Hij staat ook bekend als berucht 'katter' in de kantine. Moonen is overal inzetbaar geweest binnen de vereniging: jarenlang keeper van het vaandelteam, trainerskeeper, scheidsrechter, trainer van het damesteam en barkeeper.
Als laatste van de jubilarissen is het de beurt aan Hein Bullens. Hij is 60 jaar lid van de vereniging. Op het jubileumfeest van RKVVO in 2018 is Bullens hiervoor gehuldigd door de KNVB. Hij is jarenlang actief voetballer geweest en heeft heel wat jaartjes in het eerste elftal gespeeld. Hij is ook jaren als trainer/leider actief geweest en hij zit nu nog in de klussenploeg. Bullens is benoemd tot lid van verdienste.
Alle jubilarissen worden toegesproken door voorzitter Cees Mels en ontvangen een cadeaubon, een bos bloemen en applaus van de aanwezigen.

Vrijwilliger van het jaar

Nog een tweetal leden van de vereniging worden op deze avond lovend toegesproken. De eerste is Dennis van de Wetering, benoemd als vrijwilliger van de maand januari. Hij heeft het afgelopen half jaar, samen met het bestuur, veel tijd gestoken in het selecteren van de nieuwe kledinglijn voor de vereniging en de uitrol hiervan.
De tweede is Koen van de Wal, die gekozen wordt tot Vrijwilliger van het Jaar 2018. Hij heeft zelf jarenlang gevoetbald, is assistent-trainer geweest van de selectieteams van de jeugd en is momenteel nog leider van het 6e. De titel van Vrijwilliger van het Jaar 2018 heeft hij te danken aan het feit dat hij de kartrekker is geweest voor het wel zeer succesvolle jubileumfeest in verband met het 75-jarig bestaan van de vereniging RKVVO.

Medeverantwoordelijk

Al met al is het een geslaagde avond met bijzondere huldigingen en benoemingen. Aandacht voor mensen en vrijwilligers binnen de vereniging die het verdienen, omdat zij er mede verantwoordelijk voor zijn dat de vereniging kan blijven voortbestaan.

Meer berichten