Foto:

Ervaar de gehandicaptenzorg!

Zorgorganisatie Severinus opent zaterdag 23 februari haar deuren. Tijdens deze open dag maken bezoekers kennis met het wonen, werken en leren bij Severinus. Of ontdekken ze hoe het is om te leven met een verstandelijke beperking. Strek de benen bij de afdeling Beweging of leer enkele verpleegkundige handelingen in het Skillslab. En wie op zoek is naar een nieuwe baan, die kan terecht bij het Jobcafé. Dit en nog veel meer ervaren bezoekers op zaterdag 23 februari!

VELDHOVEN - Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunt deze mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor de cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doet Severinus samen, met iedereen die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is. Dat is Severinus: bijzonder in samenleven!

#Ikzorg

Severinus sluit zich aan bij de landelijke 'Ik Zorg'-campagne. Hiermee probeert de sector-Zorg en Welzijn de komende jaren veel nieuwe medewerkers te werven. Met 'Ik Zorg' laten professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is. Ook Severinus laat dit graag zien tijdens de open dag!

Meer informatie

De open dag is zaterdag 23 februari van 11.00 tot 16.00 uur. Bezoekers zijn welkom op de Platanenlaan 28 in Veldhoven. Voor meer informatie, zie www.severinus.nl/opendag.

Meer berichten