Foto: Jordy

Column Jordy Graat

Nog 4 weken tot carnaval. Dat is meestal de week dat de stres begint toe te slaan. Is alles wat we bedacht hebben leuk genoeg? Komen de tv-programma's vol? Wat doen we met de muziek?
En zo zijn er nog 100 vragen die we de komende weken allemaal moeten beantwoorden en produceren. Ik vind dat echt een super tijd. Het is fijn om te werken aan het mooiste feestje van het jaar.
Ondertussen is in huize Graat wel wat extra spanning ontstaan want het is de week van mijn verhuizing. Dat ik in een jaar tijd zoveel spullen kon verzamelen had ik ook niet verwacht.
Maar het is iedere keer weer een hele operatie. Het fijne van ons dorp is wel dat alles in de buurt is. De bouwmarkt, iets voor het interieur of als er lunch op tafel moet komen dan is dat ook snel geregeld.
Ik heb nog geen kennis kunnen maken met mijn nieuwe buurt maar zodra alles klaar is ga ik dat zeker nog even doen. En nu? Is het nog een kwestie van veel dozen uitpakken, alles op de juiste plek zetten en eens avondje rustig op de bank zitten.
Kwam net nog een doos carnavalskleding tegen, goed moment! Die stop ik niet te ver weg, want het begint nu echt te kriebelen...

Meer berichten