'De IJsprinses', een schitterende familievoorstelling door Toneelvereniging De Vriendenkring.
'De IJsprinses', een schitterende familievoorstelling door Toneelvereniging De Vriendenkring. (Foto: )

De IJsprinses komt 3 keer naar Wintelre

Toneelvereniging De Vriendenkring speelt, onder regie van Anges Verheggen, 'De IJsprinses'. Een avontuurlijk en meeslepend sprookje voor de gehele familie, inclusief opa en oma.

WINTELRE - Het verhaal van 'De IJsprinses' speelt zich af in en rondom het indrukwekkende kasteel in Fantasialand. In het sprookje wordt het hart van de mooie en lieve prinses Anastasia betoverd in ijs door de boze tovenares Muriël. Het kasteel is een ijskasteel geworden en echt álles, maar dan ook écht alles in Fantasialand is bevroren. Er wordt alleen nog maar ijstaart, ijsbergsla en ijsbonbons gegeten. Zal het 'mensenkind' Daan lukken om samen met de grappige sprookjesfiguren en de knappe prins Robin van Ditmar van Fantasialand weer een prachtig land te maken?

De voorstelling 'De IJsprinses' wordt gespeeld in De Rosdoek in Wintelre op zaterdag 9 februari en op zondag 3 en 10 februari om 15:00 uur. Kaartjes á 5,00 per stuk, zijn verkrijgbaar aan de kassa. Reserveren is niet nodig. Benieuwd naar de spelers, een voorproefje of op zoek naar meer informatie? Ga dan naar onderstaande website

https://www.facebook.com/vriendenkringwintelre

Meer berichten