Een impressie van de woningen die 'thuis aangekocht heeft in Waterrijk. FOTO: 'thuis.
Een impressie van de woningen die 'thuis aangekocht heeft in Waterrijk. FOTO: 'thuis. (Foto: )

'thuis bezit huizen nu ook in Waterrijk

Woonstichting 'thuis heeft in Waterrijk Eindhoven 33 appartementen en 14 woningen sleutelklaar gekocht van BPD Ontwikkeling. De bouw start begin 2019. Als alles volgens planning verloopt, worden de woningen en appartementen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd. Deze 47 woningen maken onderdeel uit van het deelplan 'Room Eleven' dat in totaal bestaat uit 77 woningen.

MEERHOVEN - De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 50 tot 60 vierkante meter en zijn bestemd voor één- en tweepersoons huishoudens. De 14 woningen hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor gezinnen.
Met het toevoegen van deze appartementen en woningen aan haar bezit komt 'thuis tegemoet aan de grote behoefte aan extra betaalbare huurappartementen en -woningen.
De nieuwe woningen worden duurzaam. Voor warmwater en het verwarmen van de woning is er stadverwarming. Ook komen zonnepanelen op de daken van de woningen. Dus ook met deze gasloze nieuwbouw dragen 'thuis en BPD een steentje bij aan een schonere wereld.
Het deelplan Room Eleven is ontworpen door architect Marlies Zuidam van Faam Architects. De woningen en appartementen liggen rondom een groot park in het hart van het plan. De architectuur is helder, licht van kleur en mooi gedetailleerd.

Meer berichten