Jumbo opent op woensdag 19 december de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ.
Jumbo opent op woensdag 19 december de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ. (Foto: Foto: )

Supermarkt Jumbo opent de deuren

VELDHOVEN - Jumbo opent op woensdag 19 december de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Burgemeester Van Hoofflaan 12 in Veldhoven. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Jumbo biedt hier het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nog uitgebreider, zo meldt de supermarktketen. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Veldhoven en omgeving om 9.00 uur.
De supermarkt aan de Burgemeester Van Hoofflaan 12 sluit op zaterdag 1 december tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 19 december verder te gaan als Jumbo winkel. Klanten kunnen op zaterdagmiddag om 15.00 uur terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Ook zijn hier Jumbo medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling. Deze tijdelijke voorziening is tot en met woensdag 12 december.
Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25,00 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 23 december).

Meer berichten