Foto: Ad Adriaans

'Er zijn alleen maar winnaars!'

Ad Adriaans

Veiling van vv UNA

Na het enorme succes van de eerste editie houdt vv UNA vrijdag 2 november voor de 2e keer een veilingavond. Een deel van de opbrengst schenkt de Zeelster club aan de Stichting Spieren voor Spieren.

VELDHOVEN - In 2017 zijn er zo'n 130 bieders. Onder hen is Pieter-Jan Scheerlinck, speler van het 1e elftal van UNA. Het team heeft zijn zinnen gezet op een barbecue voor 30 personen.
"Er waren 3 of 4 bieders. Uiteindelijk hebben we 1.300,00 euro betaald. Op een vrijdagavond in mei hielden we de barbecue met 30 mensen. Slager Antonius kwam zelf grillen, en alles was keurig verzorgd. Het was het bedrag zeker waard. Op 2 november zijn we weer van de partij", aldus Pieter-Jan Scheerlinck.

Kavels

Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering van vv UNA is de veilinggids gelanceerd. De in full colour uitgevoerde brochure bevat maar liefst zo'n 250 kavels die komende vrijdag dus onder de hamer van veilingmeester Ad van Zelst komen. Zoals vakanties in Frankrijk, Zwitserland en Tsjechië. En wat te denken van een VIP-bezoek voor 6 personen aan een concert van Guus Meeuwis in het PSV-stadion of met 4 man als VIP naar het EK Veldrijden 2019 in Rosmalen?
Bijzonder is ook het volledig verzorgd VIP-arrangement naar het WK Sprint Schaatsen in Thialf Heerenveen, inclusief vervoer, diner, overnachting en ontbijt in Hotel Galamadammen voor 2 personen. Dit kavel wordt verzorgd en is aangeboden door een echte Zeelster supporter. Maar er kan ook geboden worden op een theatervoorstelling van topadvocaat Gerard Spong in Parktheater Eindhoven, inclusief diner voor 2 personen in Hotel Parkzicht, een rondvlucht over Veldhoven met een privévliegtuig, een weekendje weg met een BMW cabrio, een echtscheidingsconvenant en 3 volledig verzorgde voetbalreizen naar FC Barcelona, Athletico Madrid en Manchester United.

Spijt?

Ryan Wijnen kreeg van zijn vader Twan een tripje naar het buitenland aangeboden bij het afsluiten van groep 8 van de basisschool. Twan: "Hij wilde graag naar een voetbalwedstrijd. Met dat doel ging ik vorig jaar naar de veiling en heb ik geboden op een geheel verzorgde voetbalreis naar Madrid. Er waren helaas veel bieders, maar met mijn laatste bod van 900,00 euro was ik koopman. In april bezochten we de wedstrijd Real Madrid-Gerona. Real won de wedstrijd met 6-3."
Ryan Wijnen heeft ontzettend genoten van de wedstrijd. "Het meest heb ik genoten van de doelpunten en de sfeer. Ronaldo scoorde 4 keer tijdens de wedstrijd."
Geen spijt dus? "Er zijn alleen maar winnaars. De stichting Spieren voor Spieren, UNA en mijn zoon", vindt Twan Wijnen.

Björn van der Doelen opent op 2 november om 20.30 uur in de kantine van UNA de veiling die voor iedereen toegankelijk is.

Meer berichten