Favoriet Weidevarkens Van den Elshorst is in 2017 door de Kempenaren gekozen tot het meest gewaardeerde initiatief in de Brabantse Kempen.
Favoriet Weidevarkens Van den Elshorst is in 2017 door de Kempenaren gekozen tot het meest gewaardeerde initiatief in de Brabantse Kempen. (Foto: )

Strijd om Brabantse Kempentrofee 2018

Van de redactie

Inschrijvingen zijn gestart

De inschrijving voor de Brabantse Kempentrofee is gestart en iedereen kan meedoen. De Brabantse Kempentrofee wordt voor de twaalfde keer uitgereikt en is een aanmoedigingsprijs voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de regio de Brabantse Kempen te stimuleren.

De Kempen - In samenwerking met de Industriegroep Eersel (IGE) en Gemeente Eersel zal de Kempentrofee 2018 in de gemeente Eersel worden uitgereikt.

De Kempentrofee is een initiatief van het Streekplatform, een samenwerking tussen Kempen-gemeenten, (semi) overheidspartijen, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen. Het Huis van de Brabantse Kempen ontwikkelt in opdracht van het Streekplatform initiatieven en voert projecten voor de regio uit. Altijd in samenwerking met overheidspartners, onderwijsinstellingen, ondernemers en inwoners. Door samen te werken bereik je méér en dat is het doel voor de Kempen. Samen is daarom ook het initiatief genomen voor de uitreiking van de Kempentrofee.

Meedoen aan de Kempentrofee is eenvoudig. Iedereen kan meedoen; inwoners, bedrijven, organisaties, verenigingen enzovoorts. De jury kijkt bij de beoordeling van de projecten vooral naar hoe het initiatief tot stand is gekomen en op welke manier het vernieuwend is voor de regio. Uiteindelijk kan er maar één met de Brabantse Kempentrofee naar huis gaan maar meedoen is op zich al een waardering waard.

Via de website www.brabantsekempen.eu is het aanmeldformulier te downloaden. Samen met informatie over het project of initiatief en een paar foto's stuur je het formulier naar deelname@brabantsekempen.eu. Als het formulier vóór 7 november binnen is wordt je initiatief gepubliceerd in een regionaal magazine.

Tijdens een inspirerende en feestelijke bijeenkomst in Eersel worden de genomineerden gepresenteerd en de winnaar bekend gemaakt. Naast een kunstwerk ontvangt de initiatiefnemer de titel van 'eervolle winnaar' en kan het initiatief rekenen op extra publiciteit.

Meer berichten