Kabouters logeren in het kabouterbos bij Wintelre


Kabouters hebben inmiddels hun intrek genomen in de nieuwe kabouterhuisjes bij de Bosschuur in Wintelre.
Kabouters hebben inmiddels hun intrek genomen in de nieuwe kabouterhuisjes bij de Bosschuur in Wintelre. (Foto: De Bosschuur)

Kabouters logeren in het kabouterbos bij Wintelre

Tijdens de naderende herfstvakantie, die van zondag 14 tot zaterdag 20 oktober duurt, logeren ook dit jaar weer een flink aantal kabouters in het kabouterbos bij De Bosschuur in Wintelre. Het afgelopen jaar hebben de kabouters nieuwe huisjes gebouwd en hebben ze een nieuw kabouterpad aangelegd.

WINTELRE - Het groene en goed onderhouden kabouterbos kan door kinderen iedere dag bezocht worden om op zoek te gaan naar de de vele kabouters die er neergestreken zijn. Laat ze maar eens over het recent aangelegde kabouterpad lopen en dan zullen ze merken dat er echt van alles kan gebeuren. Zo zijn hun fantastisch nieuwe kabouterhuisjes te zien en ook de plaatsen waar de kabouters zelf wonen, spelen en werken!

Van alles

De Bosschuur in Wintelre is tijdens de herfstvakantie de gehele week geopend. De bezoekertjes kunnen er iets lekkers drinken en er is ook koffie en thee voor de grote mensen. De kachel brandt natuurlijk, tenminste als dat al nodig is. Verder is er van alles te beleven in het kabouterbos. En in het nabijgelegen Speelbos is het ook nog eens lekker spelen en ravotten, klimmen en hutten bouwen.

Lamp

Voor de Bosschuur aan de Merenweg 2A in Wintelre staat een grote kabouter met een grote lamp in zijn hand. Hij bewaakt de Bosschuur en het Kabouterbos. Dag en nacht, alle dagen van de week. Dat is ook de plek waar de kinderen moeten zijn als ze de kabouters willen zien! In de komende herfstvakantie kunnen ze de kabouters iedere dag komen bezoeken, liefst met vader en moeder, broer of zus en opa en oma erbij.

Feest

Wat veel mensen overigens niet weten, is dat het ook mogelijk is om een de eigen verjaardag met de kabouters te houden. Geloof maar, dat dát dan een groots en gezellig verjaardagsfeest wordt. Er zijn vele mogelijkheden. Kijk maar eens op de onderstaande website.

Meer info

De kabouters, het kabouterbos en speelbos zijn te vinden en te bezoeken bij de Bosschuur aan de Merenweg 2A in Wintelre.
Meer informatie is te vinden op de website van de Bosschuur.

www.bosschuur.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden