De kinderen van bassisschool De Rank zijn in de afgelopen weken op allerlei manieren met het thema 'Kom erbij!' aan de slag geweest. FOTO: BS De Rank.
De kinderen van bassisschool De Rank zijn in de afgelopen weken op allerlei manieren met het thema 'Kom erbij!' aan de slag geweest. FOTO: BS De Rank. (Foto: BS De Rank)

Kijkavond basisschool De Rank met thema: Kom erbij!

Van de redactie

Basisschool De Rank in Veldhoven houdt donderdagavond 11 oktober een speciale kijkavond voor ouders, familieleden en andere belangstellenden. Het thema van de avond is 'Kom erbij!', het thema van de Kinderboekenweek 2018.

VELDHOVEN - De kinderen van bassisschool De Rank zijn in de afgelopen weken op allerlei manieren met het thema 'Kom erbij!' aan de slag geweest, waaronder een aantal de knapmiddagen vanuit Meervoudige Intelligentie. Op de kijkavond kunnen ouders, familieleden en andere belangstellenden komen bekijken wat er gemaakt en gedaan is rondom het thema.

Stempelkaart

Alle kinderen krijgen bij binnenkomst die donderdagavond 11 oktober een stempelkaart met hoofdpersonen uit een boek. Deze hoofdpersonen hebben allemaal een vriend of vriendin. De kinderen gaan in de klaslokalen op zoek naar deze vriend(in). Met een volle stempelkaart kan er limonade en iets lekkers, passend bij het thema, worden opgehaald. Voor de volwassenen is er een lekker kopje koffie en thee.

Veilig

Ook wordt er die donderdagavond 11 oktober voorlichting gegeven over de aanstaande verkeersveiligheidsactie ReflectionDay, die start op zaterdag 1 december. Het is namelijk al herfst en 's avonds dus korter licht. ReflectionDay geeft concrete handvatten hoe ouders samen met hun kinderen veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Welkom

De kijkavond donderdag 11 oktober is van 18.30 tot 19.30 uur. De toegang is gratis. Naast ouders van de leerlingen, zijn uiteraard ook toekomstige leerlingen met hun ouders van harte welkom om eens te komen proeven van de sfeer.
Wie op voorhand meer informatie wil over basisschool De Rank, vindt in het kader hieronder de nodige contactdata daarvoor. Ook gewoon bij de school eens binnen lopen om met eigen ogen een eigen impressie te krijgen, is natuurlijk altijd mogelijk.

Meer berichten