Tessa Knoops en Tobi van de Brink spelen allebei mee in de Veldhovense Revue van 2018. FOTO: Veldhovense Revue.
Tessa Knoops en Tobi van de Brink spelen allebei mee in de Veldhovense Revue van 2018. FOTO: Veldhovense Revue. (Foto: Veldhovense Revue)

'Het geeft me een enorme boost, vol met adrenaline'

Hannie Bettgens.

In aanloop naar de voorstellingen 'Wat zou je doen met 6 miljoen' van de Veldhovense Revue, eind dit jaar, volgt het Veldhovens weekblad de voorbereiding van deze megaproductie.

VELDHOVEN - Wat zou je doen met 6 miljoen? Iedereen die op een of andere manier meewerkt aan deze productie kan daarop een antwoord geven. Een heleboel namelijk en dat is te zien en te beleven in een van de voorstellingen.

Buurmeisje

Tessa Knoops en Tobi van de Brink spelen allebei mee in de Veldhovense Revue van 2018. Voor Tessa is het de 3e keer dat ze meespeelt in de revue. "Het is echt mijn ding. Ja, het kost veel tijd en energie maar het geeft me ook een enorme boost, een ongekend gevoel, vol met adrenaline."

Tessa is bij de revue terecht gekomen door haar voormalige buurmeisje. "Vroeger stonden we altijd allebei te zingen, alleen binnenshuis, zogezegd voor de badkamerspiegel. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik daarmee nog eens op een podium zou komen te staan."

Regisseur Eef Goudsmits nodigde Tessa uit om eens auditie te komen doen. "Ze zei: 'Dat kun jij makkelijk; je zingt echt heel erg goed!' Toen heb ik me toch maar aangemeld voor de audities en kwam direct door de selectie van de commissie."

Ze voelt zich helemaal in haar element. "Ik leef een 2e leven naast mijn leven. 2 families, zo voelt het voor mij. De onderlinge banden bij de Revue zijn goed en je trekt maanden met elkaar op om dadelijk een mooie voorstelling neer te kunnen zetten."

Superleuk verhaal

Ook Tobi kwam Eef op zijn pad tegen. "Een vriendin van Eef zat op dezelfde toneelschool dan ik. Ze vroeg mij en nu zit ik dus hier." Voor Tobi is het de 1e keer dat hij acte de préséance geeft bij De Veldhovense Revue. "Mijn rol is een echte uitdaging, maar wel heel leuk om die te mogen spelen. Het is ook een superleuk verhaal. Een leuke grappige voorstelling, veel lachen en humor en een goede verhaallijn met dans, zang, muziek en film; een interactieve voorstelling van ongekend niveau."
Tessa vult aan: "Een mooie professionele Veldhovense Revue door amateurs." Beide zeggen dat de rollen goed gecast zijn. "Iedereen past goed in de rol die hij of zij speelt; sommigen spelen zelfs meerdere rollen. Het hele gebeuren is zó gaaf! De diversiteit, de technieken met de filmbeelden, de muziek; allemaal groots!"

Meer berichten