Kringloop De Kempen heeft winkels in Aalst, Bergeijk en Veldhoven.
Kringloop De Kempen heeft winkels in Aalst, Bergeijk en Veldhoven. (Foto: )

10e Nationale Kringloopdag

Het is dubbel feest op zaterdag 6 oktober van 10 tot 17 uur bij de winkels van Kringloop De Kempen in Aalst, Bergeijk en Veldhoven. Net als bij alle andere winkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Niet alleen vieren zij dan de 10e Nationale Kringloopdag, maar tevens wordt het nieuwe paraplumerk '100%Kringloop!' gelanceerd.

VELDHOVEN - Dit jaar valt de Nationale Kringloopdag samen met de lancering van het paraplumerk '100% Kringloop!'. Vanaf nu hangen de bordjes met deze tekst op de gevel van alle winkels. Daarmee onderscheiden deze winkels zich van andere kringloopwinkels.

Een 100%-kringloopwinkel staat voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en biedt vaak werkplekken voor mensen voor wie het lastig is om een reguliere baan te vinden. Dat kunnen bijvoorbeeld langdurig werklozen zijn, mensen met een beperking of ex-gedetineerden. Een andere belangrijke doelstelling van een kringloopwinkel is het hergebruiken van spullen en materialen.

Wie interesse heeft, is natuurlijk zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur 100% welkom. In Veldhoven is de kringloopwinkel te vinden aan De Run 5415. En wie nog spullen heeft voor deze kingloopwinkel, kan die afleveren of laten ophalen.

(040) 254.43.34.

Meer berichten